![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was szukam skryptu do hostingu zdjęć. Chciałbym żeby ten skrypt był zaawansowany z Panelem administracyjnym itd. coś podobnego jak SquirrelUpload ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Na waszym form jest temat o tym skrypcie ale linki nie działają już. W google tez go nie ma. A moze macie inny na podoję skrypt.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czego się dziwić wchodzisz na stronę autora (http://karol-drag.eu/) a tam : żółte tło , niebieskie części , i uwaga uwaga (najlepsze) comic sans .
@ZeTu prawdopodobnie jesteś adminem tej strony (wystarczy spojrzeć na logo) , aktualnie radziłbym zamknąć przykład ponieważ po ujrzeniu powyższego posta , sam miałem ochotę wysłać ci taki PHP co by wszystko wymiótł, Ja się opanowałem , nie wiem jak inni. EDIT : Masz genialny Pager na stronie , 10 stron newsów z czego newsów na 3 pozostałe 7 jest puste. Ten post edytował nekomata 19.02.2011, 07:11:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 14:08 |