![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I znowu przychodzę do was z nowym projektem. Proszę o szczerą ocenę, w skali 0-10 (sugestie mile widziane).
(IMG:http://img96.imageshack.us/img96/4053/layoutqc.th.png) w miejsce avatara będzie moje zdjęcie, a praca (chodzi o wyświetlony projekt w ramce) jest tylko przykładowa jak by sie ktoś chciał i tego doczepic (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Zwykle listuję wszystkie + i - pracy, ale tym razem pokuszę się o opis. Zasadniczo kilka lat temu przejadły mi się portfolia a la biurko (ołówki, kawa, kartki papieru i wszystkie w rzucie z góry) - nie zrozum mnie źle, praca jest schludna, ale nie taka jest (moim zdaniem) funkcja portfolio. Ogólnie rzecz biorąc podstawą powinna być prezentacja prac i banalna nawigacja (na pewno nie na dole strony). Całość może być z powodzeniem minimalistyczna, wszak w oczy powinny się rzucać wyłącznie Twoje prace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Ogólnie rzecz biorąc nie bardzo mi się widzi takie portfolio. Uważam, że zdecydowanie lepiej, zarówno z funkcjonalnego jak i estetycznego punktu widzenia, ogląda się najpierw stronę z portfolio (w postaci np. miniatur prac) niż strony głównej, która nic nie wnosi do tematu. @fifi209 Chyba kawy nie pijasz za często (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uważam, że zdecydowanie lepiej, zarówno z funkcjonalnego jak i estetycznego punktu widzenia, ogląda się najpierw stronę z portfolio (w postaci np. miniatur prac) niż strony głównej, która nic nie wnosi do tematu. No nie do końca masz rację, ponieważ są suwaki do portfolio z danymi (strona, technika) @topic moim zdaniem strona wygląda ciekawie i przejrzyście. Może kawę bym jakoś obrucił bo na samym początku myślałem, że to lupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Możesz dodać efekt odbicia się kropli wtedy by całkiem inaczej wyglądało Ten post edytował cniak 18.02.2011, 15:38:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:48 |