![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przymierzam się do kupna wygodnego krzesła do pracy w domu, piszcie jakie są wasze doświadczenia z krzesłami oraz co możecie polecić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie ważne, żeby było oparcie na głowę i taki też fotel mam w domu. Kiedy byłem jednak w salonie meblowym jakiś czas temu zainteresowało mnie ciekawe krzesło więc musiałem przetestować. Krzesło było "ciekawe", bo zamiast oparcia na głowę miało taki "wałek" z materiału w stylu twardej gąbki. Ten wałek po oparciu się "wchodził" pomiędzy głowę a górę pleców, czyli wypełniał tą przestrzeń "szyjną". Takie rozwiązanie powoduje, że głowa jest pionowo, a kręgosłup wyprostowany - dodatkowe oparcie tyłu głowy było już niepotrzebne.
Fotel miał oczywiście całą resztę bajerów czyli podłokietniki, wybrzuszenie w dolnej części pleców itp itd. Całość była MEGA wygodna i kiedy zużyję trochę mój stary fotel na pewno coś takiego sobie kupię. Coś nie mogę znaleźć zdjęcia czegoś podobnego, jak znajdę to później wrzucę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 12:16 |