![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2011 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Szukam do stałej współpracy programisty PHP któremu będzie można zaufać. Współpracowałem już z wieloma (i też tymi ceniącymi się) i stwierdziłem że wolę pracować z młodszymi i nie ze względu na cenę a przede wszystkim lepszą współpracę, możliwość zbudowania sobie dobrego portfolio. Potrzebny mi taki programista, któremu będę mógł powierzyć zadanie i spać spokojnie, a gdy rano wstanę na mojej skrzynce będzie mail obiecany w nocy ... niestety nie zawsze tak jest. Od ręki zapewniam jedno bądź dwa zlecenia (jeśli masz czas) Nie interesują mnie osoby, które: - nie mają aktualnie czasu - planują dłuższy wyjazd w najbliższych trzech miesiącach - PHP znają z książek - nie mają swojego portfolio, tłumacząc się formatem bądź umową lojalnościową Proszę o kontakt osoby, które: - znają dobrze PHP - wiedzą co to terminowość, dokładność i rzetelność - są elastyczni pod kątem specyfikacji - nie wymagam rozbudowanego portfolio, jeśli masz w nim strony firmowe, a przekonasz mnie do swojej osoby i umiejętności przy napisaniu większego projektu nie ma problemu Nie mogę zaproponować pracy za 40 i więcej złotych/h. Średnia stawka do osiągnięcia w miesiąc oscyluje pomiędzy 2 000.00 - 3 000.00 zł Ogłoszenie proszę traktować jako pilne, aktualnie do wykonania kilka projektów więc nie będę zwlekał z wyborem programisty bądź dwóch/trzech programistów o ile oferty będą interesujące. Proszę o oferty na pw Pozdrawiam Przemek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2011 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spawnm
1. Płacę tyle na ile mogę - uzależnia to budżet projektu, który nałożony jest przez Klienta 2. Nikomu nie każę pracować za 10 - 15 - 20 - itd jeśli nie chce 3. Mniemanie wielu osób co do swoich umiejętności jest zbyt duże Kiedyś zleciłem wykonanie programiście PHP, który pracował w TOP5 agencji interaktywnych jako programista PHP (6 letnie doświadczenie PHP) wykonanie CRM stawka godzinowa liczyła 45 zł netto (czas realizacji 90 dni). Prace wykonał słabo, wiele poprawek. Projekt za nim poprawiał programista za 15 zł/h Jeszcze miałem trzy inne podobne przypadki również z programistami z kilku letnim doświadczeniem. Więc wybacz, ale będę współpracował z kim chcę i za ile chcę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:49 |