![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2009 Skąd: Wołomin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Zrobiłem dzisiaj logowanie na stronę, ale jest jakiś problem z zalogowaniem, pomożecie w poprawieniu kodu? --------------- Strona dla oglądających: Cytat Panel administracyjny: Cytat ---------------- Kod: index.php Cytat
Ten post edytował tinware 15.02.2011, 21:57:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co od tego wylogowania daj sobie to gdziekolwiek a odnośniki do tego ładuj gdzie tam musisz i chcesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Miłej nocki... Heh za tą pomoc to flaszkę widzę... Adres wyśle na PW (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ( JOKE ) Jeżeli usuwam to, to czy jestem zalogowany czy nie to mogę czytać "zakazaną" stronę. Nie, no na necie są dosłownie 2 linijkowe skrypty wylogowywania. Napisałbym sam gdybym to rozumiał... Ale opanowałem z php dodawanie, usuwanie rekordów, nic więcej... Powiedz mi co jest zakazaną stroną? TEN PAGE TAK ? A ZOBACZ NA CZ 3 KTÓRA CI DAŁEM I SKIRAJ NA SAM DÓŁ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie zrobiłeś tej 3 części więc nie masz tak jak ja CI podałem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2009 Skąd: Wołomin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zrobiłeś tej 3 części więc nie masz tak jak ja CI podałem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A przepraszam, jak kopiowałem to do pliku jeszcze cz. 3 nie było na forum. juz uzupełniam... Edit: Teraz PAGE nie pokazj dla zalogowany i niezalogowanych... Ten post edytował tinware 16.02.2011, 03:04:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 17:55 |