![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Serdecznie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Chciałbym się was spytać programiści jakiego uczyć się się dalej języka programowania po PHP ? Jak wiecie jest sporo języków programowania ale ja chciałbym taki któremu będę mógł pisać jak aplikacje,cms itp. itd. czyli do wszystkiego (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Czy może język ASP,Ruby,Framwork PHP,Python,Perl czy jakiś inny ? Chciałbym się nauczyć jednego i to bardzo dobrze i chciałbym tym językiem wszystko napisać,począwszy od cms aż do aplikacji ,bo nie ma sensu się uczyć wszystkich języków (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prosze o napisanie który język (może inny) i dwa,trzy zdania dlaczego własnie ten (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dziękuje z góry za zainteresowanie Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio też zadałem sobie pytanie co dalej jaki kolejny język programowania przyswoić, osobiście zastanawiam się nad dwoma Ruby lub Python, ostatnio również trafiłem na ciekawy artykuł wskazujący Pythona jako następce PHP.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 21:07 |