![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, zrobiłem ostatnio formularz w PHP i wiadomości wysyła na e-mail a czy jest możliwość żeby wysyłało bezpośrednio na podany adres gadu-gadu?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o małe wytłumaczenie. Mam poniższy kod, formularz PHP i chciałbym go przerobić żeby wiadomości dochodziły na GG a nie E-mail
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o małe wytłumaczenie. Mam poniższy kod, formularz PHP i chciałbym go przerobić żeby wiadomości dochodziły na GG a nie E-mail Czego nie rozumiesz? To już wiemy, że chciałbyś przerobić kod, ale pokaż jak próbujesz. ~Moli podał Ci link, poczytaj i spróbuj sam przerobić ten formularz, jak czegoś nie będziesz wiedzieć, wtedy pytaj, a nie czekasz na gotowca. -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:02 |