![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 2 Dołączył: 18.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisuję sobie zdjęcie do bazy MSSQL w formacie varbinary(MAX).
Próbuję wyświetlić je na stronie w określonej tabelce w ten spocób: Jedna k na stronie pojawiaja mi się krzczki. Dla pewności sprawdzałem czy zdjęcie w bazie jest poprawnie zapisane i w momencie gdy mam czysty skrypt php i nic innego nie wyświetlam na stronie oprócz zdjęcia to pojawia się ono tak jak powinno. W momencie pojawienia się innej treści pojawiają się krzaczki w miejsce zdjęcia. Może ktoś wie jak je wyświetlić zdjęcie pomiędzy innym tekstem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
wookieb przeciez on wyswietla obrazek (kod obrazka i naglowki) razem z inną normalną treścią strony. Czekałem aż wkoncu na to zwrocisz uwagę, ale widzę nie zwracasz
![]() No, to tyle mojej podpowiedzi. Bogatsi o nową wskazówkę kontynuujcie dalej ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 13:08 |