![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje sobie sprawe, ze ten temat mogl juz tutaj byc ale w kodzie ktory posiadam nie potrafie zupelnie go wprowadzic. Wszystko przez to, ze programowalem przez rok w zupelnie innym jezyku i nie moge zalapac jak to tu jest.
Bardzo prosze jesli ktos bylby laskal niech mi podpowie jak powinien wygladac ten kod aby dzialal poprawnie. Ogolnie maja to byc 3 comboboxy rozwijane z ktorych drugiego wart jest zalezna od 1, a trzeciego od 1 i 3. W 1 mozliwe dokumeny. W 2 mozliwe daty spotkania tych dokumentow. W 3 mozliwe godziny tego dokumentu i daty. Nie wiem czy rozumiecie ale to malo wazne akurat jak to bedzie dzialac. Glownie chodzi o to aby przeniesc ta tablice, dalej sobie poradze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z gory dziekuje za kazda pomoc. A o to kod: (linia 233)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo rzadko rzucam gotowcami, szczególnie przy tak długich kodach, ale ewidentnie błądzisz :/
Oczywiście kod ten można zapisać jeszcze krócej, ale chciałem jak najbardziej zobrazować jak to powinno wyglądać i czego unikać w kodzie, także mam nadzieję że wysuniesz wnioski z popełnionych błędów i nie wkleisz tego na ślepo i walniesz w kąt.
P.S. Chyba się nudzę w domu ... . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 03:44 |