![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem początkującym jeśli chodzi o tematy skryptów więc proszę o wyrozumiałość. Zakupiłem ostatnio skrypt, który udało mi się przerobić pod moje potrzeby.Niestety email z aktywacją konta nie działa, wyświetla się natomiast taka komenda. The requested URL /aktywacja,13f8501989cdc921d4570d573354fdec,53.html was not found on this server. Podejrzewam że rozwiązanie jest bardzo proste niestety osoba od której kupiłem skrypt niestety nie odpisuje na maile. serwis mieści się pod adresem www.pracadlalekarza.eu Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwer konfigurowałem ja, ale tak jak pisałęm jestem dopiero początkujący i robiłem to po raz pierwszy.
Możesz podpowiedzieć co powinienem zrobić aby wszystko hasało poprawnie?? Z góry dziekuję za waszą pomoc.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie wiem czy to moze byc powodem ale jak podpinalem domene na serwerze zrobilem ze dzialala tylko z www. teraz dopielem jeszcze raz bez www moze teraz będzie okie ale to do 24h potrwac moze.Jak już będę na 100% pewny dam znac. Dzięki Bags( twój test już skasowany). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:20 |