![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jakaś darmowa? Nie musi oferować nawet 1% opcji guitar pro, wystarczy że będzie potrafiła ta alternatywa otworzyć pliki guitar pro i je odtworzyć :].
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle.
zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle. zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EDIT: jeszcze jakiś czas temu znalazłem coś takiego na Androida, płatne, ale za grosze. Ten post edytował osl 4.02.2011, 22:32:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 16:38 |