![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz kontaktowy. Oto jego źródło:
Interesuje mnie taka sprawa. W 80 linii mam diva, który wyświetla mi komunikat. Chcę jednak, aby on zniknął po wykonaniu linii 86. Jest to możliwe? Jak to zrobić? Jestem raczej początkujący w tych sprawach więc proszę konkretnie mi napisać co i gdzie powinienem wstawić. Z góry dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem dodać jakieś skrypty z Google ale albo nie umiem wstawić albo nie działają. Może ja wytłumaczę dokładnie o co mi chodzi. Mam formularz kontaktowy:
http://jurajskawioskarodaki.cba.pl/pop/?zdjecie=d23 Na początku jest krótki wstęp. To on ma potem zniknąć. Po wypełnieniu formularza i kliknięciu na "Wyślij" mogą pojawić się z zależności od poprawności wypełnienia formularza 2 komunikaty. Wiadomość została wysłana lub błąd. No ale właśnie nie znika mi wtedy ten wstęp. Widać więc ten wstęp i komunikat. Chciałbym, żeby po kliknięciu na Wyślij ten wstęp zniknął. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 04:54 |