![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jestem tutaj po raz pierwszy więc jak źle coś napiszę, proszę o wybaczenie ;D A więc, mam problem: Miałam opracować skrypt, który będzie do naszej bazy danych dodawał kolejnych pracowników, no to coś tam stworzyłam. Mam dwa kody i dwa nie chcą działać. Bardzo proszę , jeżeli ktoś by mógł na nie zerknąć bo ja już sił nie mam:D : 1)
ii ten ładnie wyświetla się na stronie i wogóle, lecz nie dodaje mi tych pracowników żadnych (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 2)
I tu jak wpisuję dane i klikam dodaj wyskakuje mi : Kod Nie znaleziono obiektu! Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Odnośnik na referującej stronie wydaje się być nieprawidłowy lub nieaktualny. Poinformuj autora tej strony o problemie. Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem. Error 404 localhost 02/04/11 07:55:22 Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 a powinno dodać. nie wiem co źle robię(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) więc prosze mnie oświecić ;P Miłego Dnia:) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat włączam plik dodawanie ; D:\programy\xxamp\xamp\xampplite\htdocs\test.php to który plik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) w lini Kod $dbc = @mysqli_connect ('localhost', 'root', '', 'przyklad' ); usuń @ - jak masz jakiś błąd połączenia to go nie zobaczysz; dodatkowo, dodaj: Kod if (!$dbc) { die('Connect Error (' . mysqli_connect_errno() . ') ' . mysqli_connect_error()); } powinno dać jeszcze więcej informacji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:03 |