![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam sie nad kupnem laptopa przez neta na kredyt, a konkretnie na kredyt w Żaglu. Oferta wyglada dosc ciekawie, bo wspłacie w 10 ratach mam okolo 300 zl drozej, niz kupujac z góry. Ale jak to bywa bankom nie powinno sie raczej do konca wierzyc. A jaka jest wasza opinia na temat Żagla? Braliście coś może u nich na raty?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja właśnie w swoim sklepie zaczynam współpracę z Żaglem. Generalnie to w Bankach jest ładnie na reklamie. Byłem też w Lukasie powiedziałem że mam sklep i chce dać swoim klientom możliwość kupna na raty. Powiedzieli mi ładnie że xx procent wszystko mi się wydało piękne ale tak z ciekawości powiedziałem no oki ale np coś kosztuje 1000 zł proszę mi wyliczyć raty wg tego. I co się okazało że jak ja wziąłem kalkulator i policzyłem jak to jest nie w procentach a w złotówkach to podziękowałem miłej Pani (a na jej twarzy pozostało lekkie speszenie)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:52 |