![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.... Mam pustke w glowie jak zrobic narpiew przedstawie kod
Kod przedstawia wpisywanie do tabeli uzytkownicy danych. I wszystko jest ok tylko teraz chcialbym pobrac wszystkie dane z tabeli i do zmiennej array zebym potem mogl porownac np jak "nazwa" np bocian wystepuje w tabeli to np echo "wystepuje taka nazwa" a jak nie to odwrotenie. Albo zeby szukalo tylko w odpowiedniej kategori tabeli. Nie wiem czy jasno napisalem ale trudno wytlumaczyc o co mi chodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) z gory dziekuje za pomoc a jeszcze czy da rade pobierania danych z kilku tabel? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
srednio wiem co robic ale sie domyslam troche (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tak zrobilem while ale nic sie nie wyswietla wyglada to tak Udało się połączyć z serwerem! => Marek Elert 663528255 => Darek Gębka 663528255 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
srednio wiem co robic ale sie domyslam troche (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tak zrobilem while ale nic sie nie wyswietla wyglada to tak Udało się połączyć z serwerem! => Marek Elert 663528255 => Darek Gębka 663528255 ... Prosze, raz jeszcze przeczytaj co napisalem, instrukcje sprawdzajaca ma byc w petli while gdzie deklarujesz $row, jezeli nie jestes tego w stanie zrozumiec to odsylam do podstaw PHP, inaczej nie dasz sobie rady, a ten temat zamieni sie w pisanie strony za Ciebie. Raz jeszcze, instrukcja sprawdzajaca (ta, ktora miales) zmodyfikuj tak, by ustawiala jakas zmienna na wartosc, dzieki ktorej sprawdzisz czy darek istnieje, cale sprawdzenie wstaw do while, ktore juz masz, na koncu kodu wstaw sprawdzenie, czy wartosc zmiennej jest taka jaka ustawiles, jezeli tak - darek istnieje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 14:46 |