![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie skrypty
quiz.php
i wynik.php
po uruchomieni nie działaja czyli nie wyswietlaja sie pytania tylko kawalki kodu 0) { $i=1; echo ' '; echo ''; while($pytanie = mysql_fetch_array($wynik)) { echo ''.$i.'.'; echo ''.$pytanie['pyt'].' '; echo ''.$pytanie['odpa'].' '; echo ''.$pytanie['odpb'].' '; echo ''.$pytanie['odpc'].' '; echo ''.$pytanie['odpd'].' '; echo ' -------------------------------------------------------------------------------- '; $i++; } echo ''; echo ' '; } ?> w czym lezy bład? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie masz zainstalowanego PHP.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie masz zainstalowanego PHP. jesli mam zainstalowanego xampa to raczej powinno byc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sprawdzenie
mi dziala wiec problem musi lezec w czyms innym , mam racje? Ten post edytował gregov0 31.01.2011, 21:51:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:37 |