![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcę się dowiedzieć jak wrzucić link pod button, aby po jego kliknięciu przekierowało nas pod jakiś adres... Mam bowiem przeglądarkę JPGów w php [pisałem o tym w innym temacie] i tam są strzałki << i >> do poruszania się po fotkach a chciałbym żeby zamist nich, znajdowały się buttony. Próbowałem już tagiem Kod <button> ale żaden nie działa. Oczywiście ja robię coś źle, bo wiem że można przypisać buttonowi link, ale nie wiem jak...
<input> Proszę o pomoc; jak podpiąc link pod button w HTMLu?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajajaj... tak nie mogę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
poniżej kod który wyświetla mi linki. Zamiast "«" [<<] i "»" [>>] chciałbym mieć buttonik... Myślę że się da, ale nie wiem jak podpiąć link tworzony dynamicznie... [php:1:60e5524636] ... if($_GET['pan']!="0"){ echo "<center><A HREF='?pan=".($_GET['pan']-$max)."'>««</A> "; }else{ print '<center>««'; } if($_GET['pan']!="0"){ echo " <A HREF='?pan=0'>Pierwszy</A> "; } print ' [ '; $c = (($_GET['pan']+$max)<=$all) ? $_GET['pan']+$max : $all; print $c . '/' . ($all); print ' ] '; if(($_GET['pan']+$max)<ceil($all)) { $arr = ceil($all/$max); echo " <A HREF='?pan=".($arr*$max-$max)."'>Ostatni</A> "; } if(($_GET['pan']+$max)<ceil($all)) { echo "<A HREF='?pan=".($_GET['pan']+$max)."'>»»</A></center>"; } else{ echo "»»</center>"; } ...[/php:1:60e5524636] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 15:15 |