![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: na pieska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Czy istnieje możliwość włączenia magicquotes w PHP 5.3, bo z tego, co czytałem na php.net, to tam jest napisane, że nie zaleca się stosowania magicquotes w PHP 5.3. Czyli chyba istnieje możliwość włączenia. Posiadam właśnie taki skrypt, co potrzebuje magicquotes, a innego takiego skryptu po prostu nie ma. Dzięki za odpowiedzi!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: na pieska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukałem w internecie i znalazłem tylko to, że potrzebna komenda do włączenia magicquotes w .htaccess to php_value magic_quotes_gpc 1
Nie znalazłem gdzie mam ją wkleić, w którym miejscu i jak. Próbowałem różnie wklejać. Oto mój plik .htaccess: # # Uncomment the statement below if you want to make use of # HTTP authentication and it does not already work. # This could be required if you are for example using PHP via Apache CGI. # #<IfModule mod_rewrite.c> #RewriteEngine on #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization},L] #</IfModule> <Files "config.php"> Order Allow,Deny Deny from All </Files> <Files "common.php"> Order Allow,Deny Deny from All </Files> Czy moglibyście mi powiedzieć, jak go zmodyfikować, aby magicquotes działało? Wielkie dzięki!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 04:12 |