![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
W wielu ofertach z pracą oprócz oczywistego CV trzeba podesłać próbkę swojego kodu, możecie dać przykłady jaki wy kod wysyłacie? Oczywiście chodzi mi o to co ten kod robi, czym zajmuje się taka klasa która wysyłacie itp. Z góry dzięki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwracam honor Panie moderatorze i chylę czoła przed Twym intelektem i bezbłędną logiką. Wszak każdy robi błędy i nikt nie jest nieomylny.
EDIT: [thek]: Nie chodziło mi o pokazanie "jestem pr0", ale fakt, że nie przetestowałeś kodu zanim mi wytknąłeś błąd. Mi także zdarzały się głupie błędy na forum, także gdy byłem juz modem. Najważniejsze to umieć się przyznać do błędu. A o to coraz trudniej. Troszkę sarkazmem trąci pierwsze zdanie, ale zrzucę to na karb mojego wyczulenia pod tym względem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 06:40 |