![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
W wielu ofertach z pracą oprócz oczywistego CV trzeba podesłać próbkę swojego kodu, możecie dać przykłady jaki wy kod wysyłacie? Oczywiście chodzi mi o to co ten kod robi, czym zajmuje się taka klasa która wysyłacie itp. Z góry dzięki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 7 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat programuje w Magento Jeden wuj. A Magento to niby w czym jest napisane? Jak ktoś jest pojętny, to nauczy się programować w każdym języku i będzie mógł wdrażać lub rozwijać dowolną aplikację. Proszenie o próbki kodu jest bez sensu. Nie, no jesli masz czas i srodki na szkolenie kandydata to faktycznie badziej sie licza jego mozliwosci niz juz przyswojona wiedza. Jako ze pracuje na kontrakcie, nie mam komfortu wyszkolenia sobie pracownika, musze znalezc kogos kto dane umiejetnosci juz posiada i moze wykorzystac od pierwszego dnia pracy. Jesli chodzi o Magento (chociaz pewnie mozna to powiedziec o kazdym powazniejszym systemie), to okreslenie poziomu kandydata po kawalku kodu jest naprawde proste i miarodajne. Jesli gosc zamiesci cudzy kod (ktorego sam nie jest w stanie stworzyc) to wychodzi to po pierwszym dniu pracy. Oczekiwanie od kandydata wykonania probnego zadania jest wedlug mnie oznaka braku szacunku dla jego czasu. Wole, zeby pochwalil sie czyms co juz stworzyl, a na wykonanie moich zlecen przyjdzie pora podczas okresu probnego, kiedy ma za to placone. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 22:05 |