![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
W wielu ofertach z pracą oprócz oczywistego CV trzeba podesłać próbkę swojego kodu, możecie dać przykłady jaki wy kod wysyłacie? Oczywiście chodzi mi o to co ten kod robi, czym zajmuje się taka klasa która wysyłacie itp. Z góry dzięki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 7 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ciekawe jak male znaczenie ma dla Was czyjs kod. Przypuszczam, ze gdybym zajmowal sie szeroko pojetym "programowaniem PHP" moglbym miec podobne zapatrywanie na temat, ale jako ze programuje w Magento, probka kodu jest dla mnie glownym wyznacznikiem tego, czy ktos ma pojecie o temacie. Bywalo, ze po probce kodu bylo jasne, ze kandydat sie nie nadaje, ale tez raz gosc podeslal swoj projekt w ZF nie majac doswiadczenia w Magento i wiedzialem, ze da sobie rade (zreszta jest teraz swietnym Magentowcem). Innym razem firma, dla ktorej pracowalem, przerabiala kod po innej (konkurencyjnej) i po kodzie tez widac bylo, ze programista stawial pierwsze kroki w Magento, ale naprawde dobrze sobie radzil - nawet firma probowala go namierzyc celem podkupienia. Takze dla mnie kod ma wieksze znaczenie niz CV - moze to tylko kwestia specjalizacji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 14:29 |