![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem mam skrypt który korzysta z trzech baz danych założenie było takie żeby podczas wykonywania skryptu były maksymalnie trzy połączenia z bazą dlatego chciałem zimplementować wzorzec singleton dl a każdej z baz jednak problem jest taki że podczas wywołania klasy z połączeniem do drugiej bazy połączenie z pierwszą zostaje przerwane po niżej przykładowy kody
Klasa db to standardowa klasa mająca metody typu query fetch itp Ma ktoś pomysł jak można to rozwiązać ![]() Z góry dzięki za sugestie. Ten post edytował patryczakowy 22.01.2011, 08:07:27 -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A do manuala nie łaska zajrzeć?
Cytat resource mysql_connect ([ string $serwer = ini_get("mysql.default_host") [, string $nazwa_użytkownika = ini_get("mysql.default_user") [, string $hasło = ini_get("mysql.default_password") [, bool $nowe_połączenie = false [, int $flagi_klienta = 0 ]]]]] ) -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:45 |