![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze ktos z forumowiczów grał kiedyś w quake2 via net i chciałby odświeżyć swoje dobre wspomnienia? jeśli ktoś nie miał tej przyjemności to jestem też w stanie z wszystkim pomóc i pokazac q2 od strony, z której nikt poza aktualnymi graczami go nie widzi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hm hm hm ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wspominałem że grafika mi się nie podoba(gorsza) (grywam w cs'a grafika przestarzała, ale jaka grywalność.), tylko porównałem do q3 czyli q2 jest młodszym bratem, choć po przeczytaniu twojego posta widzę różnicę w q3 a q2 (Teamowa gra). spoko, a w gwoli sprostowania, q2 jest starszym bratem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) @up no nie wiem czy ma się nijak 3 zasady wymienione :
można przypisać cs'owi oraz innym grą zespołowym. btw 2 z nich zawiera zasada TP (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (a raczej powinna zawierać.) tak, tylko, że w samym arcie i topie strony slowa sa te uzyte aby pokazac ze quake2 to nie jest bezmyslne bieganie po mapie i walenie do wszystkiego, tylko jest w tym na prawde duzo magii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te slowa inaczej wygladaja w kontekscie cs a inaczej w kontekscie q2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) @do autora tematu Podeślij link do pobrania q2. (nie to że nie chce się szukać, ale takiej jak sam się zagrywasz) Hmmm, tu jest troche pies pogrzebany, bo jestem w trakcie przygotowywania paka, ktory w 100% bedzie spelnial moje wymagania co do q2, czyli ciemne textury pozwalajace dostrzec wroga bez problemu, kolorowane bronie by rozpoznac z czym ktos na nas szarzuje i sporo innych malo atrakcyjnych elementow. na pare screenow z tego o czym mowie mozna rzucic okiem tutaj: http://quake2.info/prace-nad-pakiem/ Moj stary q2, nie skladal sie z niczego szczegolnego, ale obiecuje Ci ze postaram sie cos Tobie przygotowac, bo faktycznie paczki dostepne w necie troche smierdza (imo dzwieki slabo dobrane, a i do innych rzeczy bym sie przyczepil). Problem polega na tym, ze zaczalem tworzyc nowego paka na bazie starego q2 i aktualnie nie mam wlasnej grywalnej wersji (w duzej mieze poswiecilem sie przygotowaniom materialow dla poczatkujacych graczy na wielokrotniej wspominanej stronie niz na samym graniu)... dorzuce tez pare cfg rozszerzajacych liste dzwiekow do timerow (http://quake2.info/timery-w-aprq2/ - kazda bron ma wlasny unikalny dzwiek odliczania wiec latwo sie polapac kiedy znowu sie pojawi) oraz dzwiekow z innych gier przypisanych zdobywanym fragom.. np z dukenukem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) grałem sporo w q2, ale jakieś 6 lat temu zostawiłem z braku czasu, praca, dom, dziecko, ale może jeszcze kiedyś w wolnej chwili. Z moich czasów to pamiętam takie klany jak 3m, ak, dmc, mistrzem polski był w tedy chyba warrior, pamiętam takich jak kuh, mkuh, ibogine, bogi i wielu innych graczy. Kiedy odchodziłem już od gry powstał pff I. Co do różnicy q2 vs. q3, grałem w jedno i drugie, ale 2 miała swój niepowtarzalny, surowy klimat. Pozdrowienia dla starych maniaków :-) hehe, no ja z q2 jestem zwiazany od 99 roku, a sprzed 6 lat powinienes kojarzyc np q2tdpm... co do klanow, 3m gralo jeszcze w ostatnim sezonie, aktualnie chlopaki z 3m graja w roznych klanach bo sie rok temu nie dogadali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ak tez sie posypalo i gra w innych klanach (brak hamstera), a dmc niestety poszlo w rozsypke dawno temu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gdybys chcial wrocic do zabawy z q2 w niedzielne wieczory to zapraszam do siebie na strone http://quake2.info. dobry start zeby sie wdrozyc w q2 spowrotem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 03:53 |