![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem poznać waszą opinię na temat takiego rozwiązania jak to: aplikacja do zarządzania stroną www. Jest ona stworzona dla wielu użytkowników. Z bazy danych pobierana jest jest konfiguracja strony dla danego użytkownika (struktura podstron, menu itd). Do bazy danych nie ma ograniczeń jednoczesnej liczby zapytań w danej chwili. Użytkownik dokonuje zmian na swojej stronie - dodaje artykuły, aktualności, definiuje galerie. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Może dla każdego użytkownika osobno instalować panel? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, nie wiem czy dobrze Ci zrozumiałem ale chcesz zastosować jedną bazę danych dla wielu użytkowników ?
Osobiście już przez coś takiego przechodziłem (Tzn. jedną bazę danych dla strony wielojęzykowej) i jakoś nie potrafiłem tego ogarnąć. Odkąd stworzyłem jedną bazę dla jednego języka i dla każdej bazy oddzielne panel zarządzania to jest o wiele lepiej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I myślę że lepiej też byłoby aby każdy user miał oddzielną bazę dla swojej strony jeżeli to ma być tak jak mówi thomson. Lecz wszystko zależy od umiejętności, jeżeli potrafisz to stworzyć tak aby wszystko miało ręce i nogi to czemu nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:23 |