![]() |
![]() |
-dark_lion- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam takie pytanie czy jest możliwe aby ustawić danemu newsowi czas jego wygaśnięcia? załóżmy ze dodałem w poniedziałek tekst na stronę główna i chciałbym żeby zniknęła po 2 dniach od czasu jego nadania.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 10 Dołączył: 16.07.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle tylko, że rozwiązałem całkowicie problem tak, jak Wy, a nie tylko jego część.
To, że korzystam z własnych skryptów w żaden sposób nie jest złe, wręcz przeciwnie, świadczy o moim zaangażowaniu i zrozumieniu programowania od podstaw. Wy tylko byście korzystali z obiektów i gotowych już funkcji napisanych przez innych. Tak, jak dobrego kierowcę rozpoznaje się po parkowaniu, tak dobrego informatyka po własnych funkcji programowaniu. I nie dość, że moja funkcja jest szybsza, to tak naprawdę zajmuje mniej miejsca. Korzystanie z jakiejś funkcji includuje ją do kodu maszynowego, więc ta czy owak, moja funkcja zajmuje mniej miejsca niż Wasze. Ale że programujecie tak od początku, to konserwatywnie nie zmienicie swoich poglądów i pomimo braku racji będziecie uważać się za "lepszych". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.10.2025 - 00:43 |