![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 3 Dołączył: 11.09.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam pewien problem, otóż od pewnego czasu próbuje wyciągnąć dane (o wygranych turniejach) z portalu kurnik do swojego panelu administracyjnego (chce zrobić pewien system oceniania)
Ma to działać na zasadzie takiej że ludzie którzy będą się rejestrować na moim portalu [takimi samymi nickami jak na kurniku] zostaną wyświetleni w Panelu administracyjnym i ich turnieje które ostatnio wygrali http://www.kurnik.pl/stat.phtml?uid=volt00...gid=ld&sk=5 <- tutaj pokazuje link ze statystykami przykładowego użytkownika i teraz z tego linku wyciągnąłem dane klasą " cutter " jest to klasa która wyciąga z podanej strony kod źródłowy a następnie ucina do pożądanych wyników. w taki sposób wywołuje wyniki pożądanego usera:
wynikiem jest: Cytat 5299583 2010-12-28 (wto.) 00:30 volt00loca 3r, 2m 6 6 5299280 2010-12-27 (pon.) 22:40 nastka17 6r, 2m 16 12 Mogę oczywiście to pociąć na poszczególne elementy czyli zrobić oddzielnie zmienne do: id, daty, nicka założyciela konkursu ale problem mam tego typu, że potrzebuje to posegregować według dat wyniki które są wyświetlane a zapisywać je do bazy nie mam za bardzo jak, ponieważ jeden user moze grać po kilka razy w tygodniu i wyświetli tak jak teraz 2 wyniki do jednego użytkownika. Ma ktoś jakiś pomysł jak to posegregować nie zapisując do bazy ? nie chce się narzucać, ale byłbym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś z was zechciałby mi pomóc jeżeli tylko potrafi (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 3 Dołączył: 11.09.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak ale jak ten zestaw podzielić na wyniki bo id może sie zwiększyć (wiecej cyfr) to też nie moge zrobic żeby ucinało po tylu, i tylu znakach.
Znasz jakieś inne rozwiązanie żeby tam postawić średnik? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:21 |