![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Robie stronę i chciałbym wiedzieć ile mam codziennie wyświetleń. Używam z stat4u, lecz on nalicza też moje wyświetlenia i drugiego admina, których w sumie codziennie jest z 50. Tu jest problem. Jak zrobić, cy naszych wejśc nie naliczał? Znacie jakiś taki skrypt? Lecz nie może to być skrypt na blokade IP, bo mam zmienne IP. Druga sprawa. Jak mógłbym zrobić licznik wejść unikalnych?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić np subdomene przez która Ty i drugi admin będzie wchodził, np. www.ja.adres.pl i kiedy wejdziesz przez nią to zapisuje sesję, przekierowuje normalnie na www.adres.pl. Potem jeden warunek i jeśli wejście jest Twoje to nie dołączasz kodu statystyk.
Edit: Równie dobrze możesz zrobić to przekazując jakiegoś prostego geta, albo coś takiego. Ten post edytował 1010 1.01.2011, 16:52:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić np subdomene przez która Ty i drugi admin będzie wchodził, np. www.ja.adres.pl i kiedy wejdziesz przez nią to zapisuje sesję, przekierowuje normalnie na www.adres.pl. Potem jeden warunek i jeśli wejście jest Twoje to nie dołączasz kodu statystyk. trochę przekombinowałeś sprawę z ta subdomeną, bo przecież takie coś to można zrobić na zasadzie jakiegoś prostego geta np. że jak wejdziesz przez domena.pl/index.php?stats=no to kod nie zostanie dołączony i już |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 20:55 |