Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP][MySQL][CSS]Czy ,ktoś pracował w ActionScript 3.0 ?
Rid

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy ,ktoś programował w ActionScript 3.0? , czytałem że można bezpośrednio łączyć się z bazą danych ,poza tym ActionScript 3.0 obsługuje , metodę przesyłu danych Post/Get ,czyli współgrałby z PHP -dodatkowo zaawansowane możliwości multimedialne,oraz obsługa CSS.Poza tym jest językiem skryptowym typu ,klient-side wraz z php ,który jest typu serwer-side dawałby pełną kontrolę nad aplikacją.Mam tylko pytanie czy komunikacja między PHP a AS3 możliwa jest w obie strony???Druga sprawa jak wygląda komunikacja z bazą danych?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
wookieb

Grupa: Moderatorzy

Cytat(Rid @ 1.01.2011, 01:20:19 ) *
.A skąd ta pewność(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?

Bo ty nie poczytałeś o tym co Ci wysłałem? W takim razie po co w ogóle zakładasz temat? Promujesz pracę kumpla, czy chcesz się pochwalić że doszukałeś się czegoś w google? Obstawiam to pierwsze bo to drugie nie jest żadnym sukcesem.
Cytat(Rid @ 1.01.2011, 01:20:19 ) *
Nawet nie wiem czy czytałeś -tam jsą opisane sposoby komunikacji -php ->AS3 ,AS3->php-jakbyś czytał to byś wspomniał,

Przejrzałem spis treści a po twoim magicznym zarzucie i sprawdzeniu jego trafności wiem, że:
1) Nie wiesz co mówisz
2) Wymieniłem w 20 sekund więcej metod komunikacji php i flasha (tą opisaną w pracy i nie tylko) gdzie w tej pracy tego nie opisano. Trudno tu nawet powiedzieć o namiastce AMF.
3) Nie czytam głupot ludzi, którzy w swoim niedokształceniu nadużywają słów "tylko" oraz synonimów
Cytat
Jednak należy pamiętać o tym, iż pełne możliwości streamingu dostarczy jedynie serwer Flash Media Server
a ty się jeszcze tym podniecasz bo nie maść dość inteligencji (że o pracowistości nie wspomnę) żeby zapoznać się z manualem i na podstawie tej wiedzy wyciągać jakiekolwiek wnioski.

Cytat
także że w twoim magicznym manualu jest także sposób komunikowania z bazą mysql bo tam także jest to opisane.

Czytaj punkt 3. O ile będziesz w stanie go zrozumieć...
A dla twojej jasności istnieje sposób komunikacji bezpośrednio do MySQL ale tego pewnie się dowiesz wykorzystując swoje umiejętności poszukiwawcze, które teraz mogą się wykazać.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:33