Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Darmowe domeny DNS
adam_krk

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Ostatnia strona o programach partnerskich była niechętnie komentowana (za ocenę dziękuję rolihlahla, IcemanSpy, i mikajlowi), toteż spróbuje drugi raz i poproszę o uwagi na temat strony o dwóch bezpłatnych domenach DNS i z katalogiem bezpłatnego hostingu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

freeco.cz.cc

Co do kodowania to zarówno ta jak i strona o PP wyglądają u mnie dobrze. Nie wiem jak to możliwe że u innych pokazują się szlaczki zamiast ogonków...

Ocena pod kątem technicznym, wizualnym i ogólnym mile widziana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post edytował adam_krk 28.12.2010, 23:15:37
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bim2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
Z resztą o czyją ocenę zabiegam? Sweterków, którym się wydaje, że pozjadały wszelkie rozumy...

Nie masz się czego bać widocznie skoro piszesz na tym forum. Jeśli nie masz się czego bać to znaczy że wiesz że nie ma co u ciebie jeść to znaczy że... i tak tego co napisałem nie zrozumiesz. (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) <weeee>

Strona okropna, jak dajesz przyciski graficzne to dodaj do nich wygładzanie. Do czego strona ma się niby przydać? Takie coś to równie dobrze w htmlu można napisać. (z wyjątkiem kontaktu).
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 18:37