![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam kilka pytań dotyczących standardów (X)HTML. Więc zaczynam:
1) Jakie mają być standardy, czy muszę kierować się jakimiś szablonami (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) 2) Co się stanie jak tego nie zrobię (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) 3) Po co one są (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) 4) Gdzie je mogę znaleźć (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) To raczej na razie tyle. Proszę o szybka odpowiedz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a w W3C nagle powiedzą - ok Póki co jest wielki napis o tym, że nie jest to jeszcze stabilna wersja. W3C z reguły prawidłowo podchodzi do takich rzeczy, mam nadzieję że i tym razem zachowają się należycie.Cytat wówczas okaże się, że mamy fajny, nikomu niepotrzebny kawałek kodu Nawet jeżeli cały protokół przebudują wątpię by miało to wpływ na sam kod JS. Nadal będzie toOd strony API wątpię by coś się znacząco zmieniło (chociaż osobiście uważam, że podpinanie zdarzeń przez metody onXXX to złe rozwiązanie). Twórcy przeglądarek będę musieli tylko zmienić implementację. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 08:46 |