![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mam pewien problem dzieki nospor udalo mi sie rozwiazac juz jeden ale teraz pojawil sie nowy gdyz jak dodaje pkt do mojej bazy to przy odsiwezaniu tez mi dodaj(automatycznie) a chcialbym to zablokowac nospor podawal mi link do tematu o tym ale za duzo nie zrozumialem wiec jak byscie mogli pomoc lub wytlumaczyc to w prosty sposob (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oraz mam problem z przyciskiem poniewaz dodaje mi pkt dopiero jak przycisne za drugim razem przycisk jak z tym se poradzic zeby za pierwszym nacisnienciem to dzialalo pozdrawaim parg p.s jak za bardzo namieszalem to przepraszam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował Parg 26.12.2010, 12:41:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie jest tak ze jak wchodze na strone to mi sie dodaje tylko jak dopiero klikne w przycisk to mi sie dodaje 1 do tabeli lecz jak odswieze strone to znow mi sie dodaje(lecz tylko wtedy gdy najpierw byl nacisniety przycisk) i nie wiem jak sobie z tym poradzic
to jest wiadomosc jaka firefox mi wyswietla przy odsiwezaniu strony Aby wyświetlić tę stronę, Firefox musi ponownie przesłać dane, które spowodują powtórzenie zadań wykonanych wcześniej (takich jak przeszukiwanie czy potwierdzenie zlecenia) p.s a co do "czerwonosci" tekstu to mi podkresla kazdy wyraz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 08:03 |