![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na wstępie powiem że to kolega poprosił mnie o pomoc, a że nie chcę go zawieść to zwracam się z tym do Was, jako że nie znam się tak dobrze na PHP.
Czy ktoś może poprawić mi błędy w poniższym kodzie: Z GÓRY DZIĘKUJĘ w imieniu moim i kolegi!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za linki!
A czy ktos inny moze mi poprawic te bledy? Bo jak juz napisalem to jest do kolegi, a ja raczej PHP sie nie zajmuje wiec bym musial wszystko od zera sie uczyc aby mu pomoc. Z gory dzieki! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy ktos inny moze mi poprawic te bledy? Bo jak juz napisalem to jest do kolegi, a ja raczej PHP sie nie zajmuje wiec bym musial wszystko od zera sie uczyc aby mu pomoc. aha czyli po prostu oczekujesz, że ktoś to za Ciebie zrobi tak? Jeśli nie masz ochoty sam się tym zajmować to wystaw to jako zlecenie, a nie szukasz frajerów do darmowej pracy, szanuj czas innych ludzi... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:35 |