![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na wstępie powiem że to kolega poprosił mnie o pomoc, a że nie chcę go zawieść to zwracam się z tym do Was, jako że nie znam się tak dobrze na PHP.
Czy ktoś może poprawić mi błędy w poniższym kodzie: Z GÓRY DZIĘKUJĘ w imieniu moim i kolegi!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No czy błędów w składni nie ma nigdzie?
Oraz czy przypadkiem nie są pomylone nigdzie znaczniki? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No czy błędów w składni nie ma nigdzie? Oraz czy przypadkiem nie są pomylone nigdzie znaczniki? a testowałeś to w ogóle? 1. poczytaj o SQL Injection 2. aby używać zmienne sesyjne trzeba najpierw użyć session_start() 3. nie używa się align="center" oraz nie używa się tabel do tworzenia struktury strony 4. Tak jak Ci napisał amii, w 31 linijce nie domknąłeś cudzysłowu, najlepiej taki kod pisz w edytorze bo to wygląda jakbyś go w notatniku pisał |
|
|
![]()
|
|
a testowałeś to w ogóle? 1. poczytaj o SQL Injection 2. aby używać zmienne sesyjne trzeba najpierw użyć session_start() 3. nie używa się align="center" oraz nie używa się tabel do tworzenia struktury strony 4. Tak jak Ci napisał amii, w 31 linijce nie domknąłeś cudzysłowu, najlepiej taki kod pisz w edytorze bo to wygląda jakbyś go w notatniku pisał 1. Ok. 2. Czyli w jakiej linii musiał bym to wstawić? 3. Co innego można użyć? 4. Ten błąd już poprawiłem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:22 |