![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym aby ktoś pomógł mi w zrozumieniu od czego zacząć pisanie Sklepu internetowego:)
Musze napisać sklep internetowy na zaliczenie projektu i chciałem zacząć swoją przygodę z PHP oraz MySql (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No php chciałem poznać aby sie dalej w nim rozwijać jeszcze myślę o JSP i servletach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no ale to powoli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
No to się zabieram za kończenie MVC w UML (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) przydadzą się do sprawozdania (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dziękuje za pomoc wszystkim pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AAAA jeszcze mam takie pytanie W CZYM PISAĆ PHP NO OCZYWIŚCIE OPRÓCZ ECLIPSE, CO POLECACIE, może w Gedit, czy bluefishu (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Codzi mi o coś przyjaznego pod linuxem na X-ach (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tak jeszcze wracając do tego co powiedział BERCOW ze ocena nigdy nie odzwierciedlala jakosci projektu to wszystko zależy od tego jak nasz projekt zaprezentujemy:) nawet za jakiś szajs dostaję zawsze 5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bo mam dobry bajer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował Kargul1000 21.12.2010, 18:44:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 09:18 |