![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym aby ktoś pomógł mi w zrozumieniu od czego zacząć pisanie Sklepu internetowego:)
Musze napisać sklep internetowy na zaliczenie projektu i chciałem zacząć swoją przygodę z PHP oraz MySql (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wzorzec MVC oczywiście wiem co to jest UML się kłania (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a PHP hym podstawy juz mniej więcej czaje o co chodzi zacząłem od postawienia serwera LAMP na Debianie który pomoże mi w przygodzie pisania Sklepu internetowego (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
To miałby być prosty sklepik z: 1. Rejestracją i logowaniem użytkowników. 2. Dodawanie i usuwanie asortymentu z miniaturami przez prosty panel admina:D I teraz pozostaje pytanie jak zaimplementować to wszystko w kodzie PHP, zrobiłem sobie juz szablonik frontowej strony sklepu teraz jak uzupełnić go o kod PHP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował Kargul1000 21.12.2010, 17:35:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:23 |