![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym aby ktoś pomógł mi w zrozumieniu od czego zacząć pisanie Sklepu internetowego:)
Musze napisać sklep internetowy na zaliczenie projektu i chciałem zacząć swoją przygodę z PHP oraz MySql (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MVC = Model-View-Controller tak dla przypomnienia (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
Popierając wypowiedź kolegi wyżej mogę śmiało stwierdzić, że powinieneś zacząć od... http://opensolution.org/ -> Quick.CART ;P Sory, ale bez DOBREJ znajomości języka PHP, SQL (MySQL / PostgreSQL), licznych frameworków a także kreatywności nie jesteś w stanie niczego zaprogramować. (niczego = nic bezpiecznego, użytecznego itp...) Pozdrawiam! P.S. Przeczytaj ze zrozumieniem duużżżoooo kursów PHP, MySQL i SQL a będziemy mogli zacząć rozmawiać i dyskutować. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 6 Dołączył: 23.02.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MVC = Model-View-Controller tak dla przypomnienia (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Popierając wypowiedź kolegi wyżej mogę śmiało stwierdzić, że powinieneś zacząć od... http://opensolution.org/ -> Quick.CART ;P Sory, ale bez DOBREJ znajomości języka PHP, SQL (MySQL / PostgreSQL), licznych frameworków a także kreatywności nie jesteś w stanie niczego zaprogramować. (niczego = nic bezpiecznego, użytecznego itp...) Pozdrawiam! P.S. Przeczytaj ze zrozumieniem duużżżoooo kursów PHP, MySQL i SQL a będziemy mogli zacząć rozmawiać i dyskutować. Kto tutaj pytał o skrypt sklepu? Po co liczne frameworki ? Skąd wiesz, że nie jest kreatywny ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto tutaj pytał o skrypt sklepu? Po co liczne frameworki ? Skąd wiesz, że nie jest kreatywny ? Chodzi o to, żeby podpatrywać i uczyć się od najlepszych. Po co wymyślać koło na nowo skoro można wykorzystać i udoskonalić istniejące rozwiązania? Przecież nikt nigdzie nie napisał, że chodzi o dedykowane nieistniejące rozwiązanie, a właśnie o typowy sklep. Ten post edytował darko 21.12.2010, 17:07:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:49 |