![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Mam nietypowe pytanie. Jak zrobić, aby przy zdjęciach była taka opcja, aby za pomocą jednego kliknięcia (no, dwóch - tzn. np. 'radio' i przycisk 'button') można było wstawiać zdjęcia na wybranej stronie. I czy trzeba na tych stronach wstawiać dodatkowy kod php?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi dokładnie o zdjęcia. Powiedzmy, że mam 5 zdjęć. One NIE są w bazie, natomiast ich opisy są w bazie (tzn. opis i nazwa zdjęcia). One są pobierane z folderu
I teraz jak zrobić, abym mógł jedno zdjęcie umieścić za pomocą opcji 'radio' lub 'checkbox' na stronie (lub stronach), np.:
Chodzi mi głównie o to umieszczanie na stronach. Abym jak kliknę na link umieść to na stronie1 pojawiło się to zdjęcie. I jak by wyglądał kod w PHP do tego. Wolałbym aby zdjęcie nie było przechowywane w bazie, bo to zajmuje miejsce dodatkowe w bazie, ale jak nie da się inaczej, to trudno... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:23 |