![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Mieliście kiedyś ochotę zjeść coś dobrego, ale nie wiedzieliście co? Zdarzyło się wam wracać z pracy/uczeni/szkoły bez żadnego pomysłu na obiad? Jeśli tak, to zajrzyjcie na conaobiad.info a znajdźcie to, czego szukacie – pomysłu na smaczny i ciekawy obiad!
Ponieważ nie jestem zawodowym kucharzem, prezentowane przepisy należy traktować jako pomysł, który można dowolnie rozbudować, a nie jako idealny wyznacznik składników i czasu gotowania. conaobiad.info ma za zadnie Was zainspirować do przygotowania interesującego i smacznego posiłku. W chwili obecnej w serwisie znajdziecie kilka przepisów, jednak z czasem ich baza będzie się systematycznie powiększać. Wbrew pozorom najwięcej problemów sprawia nie przygotowanie obiadu, a jego sfotografowanie. Co poprawilibyście w serwisie? Czego waszym zdaniem brakuje? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/offtopic.gif) A ja myślę, że są równi i równiejsi. Nie potępiam tego, lecz popieram. Jest moderatorem, poświęca za darmo swój czas, żeby to wszystko dobrze wyglądało, jest długo na forum, wieleset razy pomógł innym. Myślę, że może sobie pozwolić na coś takiego. (IMG:style_emoticons/default/offtopic.gif)
Co do tematu: Nie ma się do czego przyczepić, no może jedynie ten wykaz składników i czas przyrządzenia wygląda trochę brzydko, ale to już kwestia gustu. No i co do przepisów, raz w punktach 1. 2. 3. ... Raz całymi zdaniami. Warto by chyba wybrać jedną metodę i trzymać się jej. Ten post edytował Damonsson 18.12.2010, 17:41:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:31 |