![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Posiadam taki oto kod:
Jak wiadomo umożliwia mi to wyświetlenie na stronie głównej ostatnich postów z forum.. Niestety czasem nazwy postów są za długie, a nie chciałbym by nazwa przesuwała się do następnej linijki, zależy mi by nazwa kończyła się na określonej licznie znaków.. Nie wiem zupełnie czy jest możliwość by tam gdzie literek jest za dużo wpis kończył sie ' (...) '.. Bardzo prosiłbym o przerobienie kodu bądź jakąś sensowną podpowiedź, dzięki której uda mi się rozwiązać mój problem.. Z góry bardzo dziękuję.. Artur Ten post edytował ArthasDelano 15.12.2010, 15:55:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety po godzinach prób nie wychodzi mi to tak jakbym chciał, zależy mi na tym również by nie ucinało wyrazów, gdyż wygląda to mało estetycznie.. I powiem szczerze, że dla mnie to już za wysoka półka.. Nie wiem nawet czy istnieje możliwość wykonania tego w ten sposób by kończyło na pełnym wyrazie oraz dodawało na końcu "(...)"?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.10.2025 - 14:26 |