![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie mogę poradzić sobie z funkcją sprawdzającą czy przed wysłaniem do bazy wszystkie pola formularza zostały poprawnie dodane. Działający kod bez opcji sprawdzania poniżej:
Kombinowałem tak, że najpierw dodam funkcję check:
a potem do wszystkiego wstawię poniższy kod ale coś mi to nie wychodzi (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastosowałem się do uwag, sprawdzenie formularza działa ale po kliknięciu WYŚLIJ nadal brak rekordów w bazie (brak komunikatu potwierdzającego przesłanie danych z formularza). Co tym razem jest nie tak?
Czy podpowie ktoś co tym razem jest nie tak? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
2 pytania: 1. Wróciłeś dla testu do opcji
Po poprawce tych nawiasów itd ? Jeśli tak to narzuca się drugie pytanie. 2. Może dodaj w kodzie:(daje w XML bo nie ma JS)
Bo coś chyba ci nie pobiera tego Submita i może to pomoże... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gdybyś rozwiązał problem to napisz co było nie tak bo uczę się komunikacji PHP JS MySQL... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 03:22 |