![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poniższy kod przetwarza i pobiera dane z formularza gdzie użytkownik wypełniając go, może wysłać do mnie maila. Gdy wszystkie pola są wypełnione i użytkownik klika "wyślij", powinno nastąpić przekierowanie na stronę z potwierdzeniem wysłania maila. Zamiast tego wyświetla się biała strona (ale mail dochodzi)
Zmieniłem url strony z potwierdzeniem na google.pl żeby nie było podejrzeń o złą ścieżkę. Dopiero poznaję php więc proszę o wyrozumiałość i szybką pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 16 Dołączył: 21.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpowiedź jest w dokumentacji http://pl2.php.net/manual/en/function.header.php
Maciek Ten post edytował Scalak 15.12.2010, 23:20:10 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli masz na myśli to, że header() powinien być przed kodem html ktory wysyła wiadomosc do uzytkownika, to juz tego probowalem ale wtedy strona automatycznie się przekierwouje na google.pl (w tym przypadku) gdy wchodze na strone z formularzem, wiec nawet nie mam mozliwosci wypelnienia go. A przekierowanie powinno nastapic gdy uzytkowinik kliknie "wyslij" w formularzu. Czy nie to miales na mysli?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 06:03 |