![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już ponad 3 lata programuję w PHP. Zastanawiam się jednak nad zmianą języka, na taki którego używałbym zawodowo. Oczywiście, starego i dobrego PHP będę używał jeśli będzie chodziło o projekty mniejszego kalibru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Oprócz programowania pod Web, chciałbym się zająć tworzeniem oprogramowania pod np. jakieś urządzenia lub Desktop.
Jaki język polecalibyście jako drugi główny oprócz PHP. Wiem, że liczą się C/C++ , Java i Python. BTW, jak myślicie, z jakich języków programowania korzystają programiści poważnych firm i instytucji jak np. NASA czy IBM lub firmy zajmujące się robotyką? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Telewizory? Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl? Strasznie mnie zaciekawiłeś. Samsung na pewno, bo niedawno nawet Youtube na nim odpalałem. Nie wiem czy to nie jest przypadkiem oparte na Samsung Bada. Do tego ostatnio widziałem gdzieś, że jakiś inny producent też ma takie coś (Panasonic chyba). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:07 |