![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronkę w html i znalazłem na necie fajny formularz w php wkleiłem wszystko wygląda ok. Gdy na moim mailu sprawdzam wiadomości to w mailu z phpscript mam wszystko oprucz treści wiadomości ponizej wyswietlam sktypt:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kod jest masakryczny... W skrypcie masz zmienną $email_tresc, a w funkcji mail() używasz $message, oto błąd. i tu kolega sie myli...
Pod ta linijka:
daj: i zobazc co pokaze sie na ekranie podczas wysylania emaila... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tu kolega sie myli...
Pod ta linijka:
daj: i zobazc co pokaze sie na ekranie podczas wysylania emaila... wyskakuje mi cos takiego array(5) { ["email_user"]=> string(13) "bwiecek@wp.pl" ["email_temat"]=> string(10) "final test" ["email_tresc"]=> string(10) "final test" ["email_nick"]=> string(2) "ft" ["send_to_me"]=> string(1) "1" } Wiadomość wysłano! co zrobic?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 22:54 |