![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronkę w html i znalazłem na necie fajny formularz w php wkleiłem wszystko wygląda ok. Gdy na moim mailu sprawdzam wiadomości to w mailu z phpscript mam wszystko oprucz treści wiadomości ponizej wyswietlam sktypt:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To strasznie fajnie, ale oprÓcz tego, co napisałeś - niewiele wynika. Ogólnie znajdowanie i "wklejanie" skryptów z netu najczęściej tak właśnie się kończy. Nie wiesz, co, gdzie, jak ,dlaczego itd. Polecam lekturę i zgłębienie następujących tematów (do wyszukania):
- filter_var - preg_replace - dlaczego warto używać wszędzie kodowania utf-8? - wysyłania wiadomości e-mail via smtp - dlaczego nie korzystamy z funkcji mail() oraz dlaczego nie polecamy sprawdzać, co zwraca? ps. co Ci przyjdzie z tego, że skrypt w Twoim mniemaniu działa, jeśli go nie rozumiesz i nie jesteś w stanie nanieść niewielkich poprawek, chociaż przyznam, że wrzuciłbym to do kosza. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 19:49 |