![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.zdemaskowani.pl
Zobaczcie i oceńcie - również pomysł. Grafika ma być jaka jest więc jej nie oceniajcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I ja dodam swoje pięć groszy w tym temacie. Oczernić kogoś w Internecie to nie problem - fora, portale takie jak Twój. Jednak skrzywdzić kogoś niewinnego, bo koledzy np. mieli taki pomysł na żart to już inna sprawa. Oczywiście można mówić o regulaminach, super systemie sprawdzania itp., ale od oceny sprzedaży na allegro jest system komentarzy, od ocen sklepu są profesjonalne portale zatrudniające masę chomików-adwokatów. U Ciebie skończyć się to może wieloma sprawami sądowymi gdzie nie pomoże tłumaczenie: ja tylko udostępniłem, ja tylko dałem możliwość.
Jeszcze jedno: jak chcesz weryfikować po np. dowodzie nadania pocztowego to nie mów o tym głośno - tam są dane osobowe nie tylko osoby piszącej opinie, ale i przeciwnej strony, na których przetwarzanie nie masz zgody, a weryfikując prawdomówność w ten czy inny sposób przetwarzasz te dane - bez uprawnień... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 00:37 |