![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Bawię się już od dłuższego czasu w php, pracuje w zawodzie programisty ale na dzień dzisiejszy jestem samoukiem chciałbym żebyście polecili mi gdzie można zrobić sobie jakiś certyfikat potwierdzający umiejętność programowania w php ew. z obsługą baz danych. Zależy mi przede wszystkim na rozpoznawalności takiego certyfikatu najlepiej żeby był międzynarodowy. Oczywiście miło by było żeby było jakieś szkolenie poprzedzające taki egzamin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK. A teraz coś co przygotowuje do Zenda jakieś fajne szkolonko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bo jak mówiłem jestem samoukiem i generalnie umiem tylko to czego używałem i co było mi do tej pory potrzebne. Umiejętności praktyczne jakieś posiadam jeśli chodzi o wiedzę chyba musiałbym się trochę podbudować i wypełnić luki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
A teraz coś co przygotowuje do Zenda jakieś fajne szkolonko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Znajdź se. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 01:32 |