![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.zdemaskowani.pl
Zobaczcie i oceńcie - również pomysł. Grafika ma być jaka jest więc jej nie oceniajcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. sprawdz cxzy taki pobieraczek ma baze w giodio - tylko w przypadku imion i nazwisk trzeba to robic - napiszcie do nich a sie dowiecie
2. "oszustem" nie jest rowne oszustem - każdy polonista to powie czy biegły sądowy (z drugiej strony dla mnie oszust to tez taki co oferuje towar ktorego nima a dopiero po sprzedazy go kupuje - wszystko zalezy od opinni ludzi) 3. pokazujac dane w internecie jestes poniekad skazany ze google cie pokaze - zle opinie z for rownierz pokaze - czy nalezy sadzic google? 4.tu chodzi o wylapanie oszustow - ui uwierz mi - bardzo skuteczna 5. skoro to ludzie dodaja to wchodzi w gre ustawa o swiadczeniu uslog hostingowych - czyz nie? 6. przeciez to nie ja oczerniam a ludzie - ja mam tylko prawo do kasowania - tak jak NA FORACH INTERNETOWYCH 7. mam pojecie - ale to nie ja wyglaszam opoinnie 8. mniejsze zlo - moje odczucie - mam do tego prawo (Kim Ty jesteś aby mnie oceniać?) 10. nie macie pojecia o prostych przepiusach a staracie sie zmieszac z blotem czlowieka ktory bez zadnych kozysci chce pokazac prawdziwe oblicze niektorych stron w internecie w bazie trzymam tylko czas oraz ip - reszta to dane ktore moze pobrac kazdy - zadnych tu nie wymyslilem innowacji i nie mylcie danych osobowych z mailem, adtresem strony itp itd - bo jak widze nikt z tu obecnych na ten tematy nie ma pojecia UWAZAM TEMAT ZA ZAMKNIETY! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:24 |