![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.zdemaskowani.pl
Zobaczcie i oceńcie - również pomysł. Grafika ma być jaka jest więc jej nie oceniajcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozmawialem z dobrym adwokatem z ktorym wspolpracuję i:
1. giodo jest potrzebne przy rejestracji ilus tam tysiecy userow - tu rejestracji niema 2. ja nikogo oszustem nie nazwalem (copywriting widze na ciebie zadzialal) - dziala to na tejsamej zasadzie co np to forum - ludzie pisza komentarze co reguluja te same przepisy ktore eguluja np hosting plikow, webhostingi, fora itp 3. wszystkie podane dane sa jawne i nie sa chronione przez ustawe o danych osobowych itp itd bo sa nimii tylko domeny oraz loginy z allegro - zero jakichkolwiek danych na ktore mozna sie niezgodzic (na ich ujawnienie) 4. do tego jest to weryfikowane (moze nie jest to na podstawie wyroku sadowego) w bardzo prosty sposob - powiedzial bym banalny ae ze wzgledu na to ze moglo by to zaszkodzic serwisowi i uczciwym ludziom nie moge go zdradzic 5. jesli ktos sie zdenerwoje lub uzna ze info jest nieprawdziwe zgodnie z prawem moze zaskarzyc usera ktory go dodal - takie dane zostana udostepnione do sprawy llub dla policji 6. nieprawdziwe dane na forach sa i to wcale nie obligyuje do ich weryfikacji (to tylko odpowiedz - ja uwazam ze powinno byc inaczej) 7. "psucie opinni" jest karane wiec userzy powinni wszystko robic uczciwie - dla wlasnego bezpieczenstwa Widomo - zawsze znajda sie "dzieciaki" ale na takim allegro tez sa oszusci i trzeba wybrac mniejsze zlo - eliminowac nieuczciwych bo to oni zagrazaja calej reszcie (np kupisz telefon, wplacisz i po kasie a uczciwy i tak nie zarobi i tak bo nie masz juz za co kupic a jesli uczciwy wyladuje w bazie to ma kilka furtek ktore opisalem a do tego staramy sie to weryfikowac) Kolejna rzecz - komentarze na allegro czym sie rozna od tej strony? Tym ze na allegro malo kto na nie patrzy - licza sie gwiazdki i cyfra przy logini Ja poprostu zbieram info w jedna kupę - a reszta to czysty PR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 17:46 |