![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Dzisiaj zająłem się zabawą z grafiką połączoną z PHP. Mianowicie mam logo strony, ale na nim chcę umieścić odnośniki w formie obrazków, żeby móc kliknąćna dany obrazek umieszczony na bannerze i od razu przenosiło. Nie podawajcie mi że można to rozwiązać div'em bo to już doskonale wiem. Oczywiście jeśli jest sposób zrobienia coś w stylu otoczki na banner żeby umieszczać tylko na nim div'y to prosiłbym o taki. div zwykłego próbowałem użyć, ale strona się rozpada, no bo jak to bezpłatnie hostingi... reklamy o różnych rozmiarach i divy się sypią. proszę o szybką odpowiedź. Jeżeli coś nie jest jasne to chętnie wytłumaczę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki Rid, zastanawia mnie tylko jak ja to mam rysnąć żeby działało na mojej witrynie internetowej. Ale nad tym jutro pomyśle bo o tej porze trochę nie mam do tego głowy. Ale i tak wielkie dzięki (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif)
mały edit: jak by ktoś miał jeszcze inne sposoby na zrobienie tych obrazków to proszę pisać tu, na pewno się przydadzą, jak nie mi to komuś innemu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.gif) Dobra jednak wytestowałem ten mini skrypciak. jest to dobre, bo wielkość dajemy ile pixeli od dołu, a że reklamy np. na yoyo.pl są u góry to jakikolwiek banner będzie pasował do każdej strony, jak np. zrobie dla kumpla banner a on nie chce wydawać pieniędzy na płatny, bez reklamowy hosting www ;D Ten post edytował kamilos809 6.12.2010, 23:53:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:21 |