![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zaczynam przygodę z Doctrine i mam problem z Joinami. Mam taki fragment bazy:
(IMG:http://danielkrasowski.pl/work/bazaf.png) w modelu wyciągam dane za pomocą:
Schamat wyglada tak:
Problem jest taki ze ostatni JOIN wywala mi błąd, nie wiem co jest nie tak. Czy mogę liczyć na jakąś pomoc? Korzystam z symfony 1.4 Pozdrawiam Ten post edytował Daniel_K 6.12.2010, 00:50:23 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za zmuszenie do myślenia pomogło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam jeszcze takie pytanie, chodź to nieodpowiedni dział ale może się uda. Od kilku dni poznaje symfony i mam pewien dylemat, w sytuacji kiedy chcę zrobić małą modyfikację bazy np. jednej tabeli, po naniesieniu zmian w schema.yml i wydaniu komendy „symfony doctrine:build –all” wszystkie dotychczasowe dane w bazie są usuwane. Czy istnieje jakiś sposób aby nanosić lekkie modyfikacje struktury bazy bez usuwania wszystkich danych? Coś nadal jest nie tak ;/ W sumie nie wywala błędu ale zamiast w wartości mam informacje "No description for object of class "Rank" Tak pobieram dane:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 15:04 |